Przedstawiamy Państwu nasze propozycje menu weselnego:

Powitanie Młodej Pary – chlebem i solą

Aperitif

====================

Lampka szampana

Na stole weselnym

====================

Owoce, arbuzy, ananasy wycinane

w fantazyjne carvingowe wzory

Sok pomarańczowy, jabłkowy, woda mineralna,

Coca-cola, fanta, sprite nielimitowane  (do wszystkich opcji)

Menu Silver

(Wiejski stół i fontanna czekoladowa - za dopłatą)
200/osoba
  • Obiad
  • Zupy – jedna pozycja do wyboru
  • Rosół z makaronem
  • Zupa krem grzybowy z groszkiem ptysiowym
  • Zupa krem z brokułów z groszkiem ptysiowym
  • Zupa curry z kurczakiem i ryżem
  • Aby dowiedzieć się więcej, kliknij tutaj

    Mięsa – do wyboru 2 porcje/os. (3 do wyboru) – Rolady śląskie wieprzowe – Schab faszerowany – Biała pieczeń – Karczek po staropolsku – Udźce z kurczaka Dodatki – Kluski białe i ciemne – Kapusta czerwona – Kapusta kiszona zasmażana z pieczarkami – Surówka Deser I – Kołacz śląski z serem – Kołacz śląski z jabłkami – Kołacz śląski z makiem – Babeczki z czekoladą – Kawa – Herbata – Barek z kawą i herbatą – bez ograniczeń do końca przyjęcia Zimne płyty – Tymbaliki drobiowe w galarecie – Śledzie po cesarsku – Ruloniki z szynki nadziewane kremem z żółtego sera z oliwką, pieczarką i pomidorkiem – Patery serów z roladą serową z szynką i pieczarkami, camemberty, sery żółte i białe – Półmiski mięs zimnych- schab z morelą, polędwica sous vide, terriny-pasztety – Sałatka z groszku i szynki, ryżowa, gyros, włoska – jedna do wyboru – Tatar z dymką i korniszonami – Jaja z kremem z żółtego sera i musztardy Dijon, jaja z łososiem i kawiorem na kremie chrzanowym – Marynaty dekoracyjne – pomidorki koktajlowe, ogórki, oliwki zielone i czarne – Pieczywo, masło Deser II – Tort weselny, trzypiętrowy, biały, dekorowany świeżymi owocami z petardami Kolacja I – jedna pozycja do wyboru – Karczek z grilla, pikantne ziemniaczki, sałatka z buraczków ze śmietaną – Schab z pieczarkami , ziemniaki, bukiet warzyw -Filet z kurczaka z suszonymi pomidorami, pesto i mozzarellą,makaron w maśle z ziołami i pieczarkami, surówka szefa – Schab, sos borowikowy, kasza gryczana, surówka Deser III – Lody z musem ze świeżych truskawek, truskawkami i bitą śmietaną Kolacja II – jedna pozycja do wyboru – Boeuf strogonow z indyka – Gulasz meksykański – Bogracz – Barszcz czerwony z francuskimi pasztecikami – Bigos – Żur na boczku i szynce z jajkiem

Menu Gold

(Wiejski stół i fontanna czekoladowa - za dopłatą)
220/osoba
  • Obiad
  • Zupy – jedna pozycja do wyboru
  • Rosół z makaronem
  • Zupa krem grzybowy z groszkiem ptysiowym
  • Zupa krem z brokułów z groszkiem ptysiowym
  • Zupa curry z kurczakiem i ryżem
  • Aby dowiedzieć się więcej, kliknij tutaj

    Mięsa – do wyboru 3 porcje/os. ( 4 do wyboru) – Rolady śląskie wieprzowe i wołowe – Schab faszerowany – Kaczka – Karczek po staropolsku – Udźce z kurczaka – Biała pieczeń Dodatki – Kluski białe i ciemne – Kapusta czerwona – Kapusta kiszona zasmażana z pieczarkami – Surówka Deser I – Sernik z brzoskwiniami – Ciasto owocowe z bezą – Ciasto budyniowe z bakaliami – Szarlotka z kokosem – Ciasto makowe – Kawa, herbata – Barek z kawą i herbatą – bez ograniczeń do końca przyjęcia Zimne płyty – Tymbaliki drobiowe w galarecie – Półmiski mięs zimnych- schab z morelą, polędwica sous vide, terriny – pasztety – Patery serów z roladą serową z szynką i pieczarkami, camembert, sery żółte i białe – Ruloniki z szynki nadziewane kremem z żółtego sera, oliwką i pomidorkiem -Francuskie roladki z łososiem, serem Almette i ziołami i ziołami – Sałatka z groszku i szynki, ryżowa, gyros, włoska jedna do wyboru – Jaja z kremem z żółtego sera i musztardy Dijon, jaja z łososiem i kawiorem na kremie chrzanowym – Pieczone pieczarki faszerowane po polsku szynką i grzybami – Śledzie po cesarsku – Tatar z dymką i korniszonami Deser II – Tort weselny, trzypiętrowy, biały, dekorowany świeżymi owocami z petardami Kolacja I – jedna pozycja do wyboru – Karczek z grilla, pikantne ziemniaczki, sałatka z buraczków ze śmietaną – Schab z pieczarkami , ziemniaki, bukiet warzyw -Filet z kurczaka z suszonymi pomidorami, pesto i mozzarellą, makaron w maśle z ziołami i pieczarkami, surówka szefa – Schab, sos borowikowy, kasza gryczana, surówka Deser III – Lody z musem ze świeżych truskawek, truskawkami i bitą śmietaną Kolacja II – Szynka pieczona w kształcie prosiaka z petardami – Półksiężyce ziemniaczane – Bukiet świeżych warzyw – Sos śmietanowo-czosnkowy Kolacja III – jedna pozycja do wyboru – Boeuf strogonow z indyka – Gulasz meksykański – Bogracz – Barszcz czerwony z francuskimi pasztecikami – Żur na boczku i szynce z jajkiem

Menu Platinum

wiejski stół, fontanna czekoladowa (min. 50 os.)
240/osoba
  • Obiad
  • Zupy – jedna pozycja do wyboru
  • Rosół z makaronem
  • Zupa krem grzybowy z groszkiem ptysiowym
  • Zupa krem z brokułów z groszkiem ptysiowym
  • Zupa curry z kurczakiem i ryżem
  • Aby dowiedzieć się więcej, kliknij tutaj

    Mięsa – do wyboru 3 porcje/os. ( 4 do wyboru) – Rolady śląskie wołowe – Schab faszerowany – Kaczka – Karczek po staropolsku – Udźce z kurczaka – Biała pieczeń Dodatki – Kluski białe i ciemne – Kapusta czerwona – Kapusta kiszona zasmażana z pieczarkami – Surówka Deser I – Sernik z brzoskwiniami – Ciasto owocowe z bezą – Ciasto budyniowe z bakaliami – Szarlotka z kokosem – Ciasto makowe – Kawa, herbata – Barek z kawą i herbatą – bez ograniczeń do końca przyjęcia Zimne płyty – Tymbaliki drobiowe w galarecie – Półmiski mięs zimnych- schab z morelą, polędwica sous vide, terriny – pasztety – Patery serów z roladą serową z szynką i pieczarkami, camembert, sery żółte i białe – Ruloniki z szynki nadziewane kremem z żółtego sera, oliwką i pomidorkiem -Francuskie roladki z łososiem, serem Almette – Sałatka z groszku i szynki, ryżowa, gyros, włoska – jedna do wyboru – Jaja z kremem z żółtego sera i musztardy Dijon, jaja z łososiem i kawiorem na kremie chrzanowym – Pieczone pieczarki faszerowane po polsku szynką i grzybami – Śledzie po cesarsku – Tatar z dymką i korniszonami Deser II – Tort weselny, trzypiętrowy, biały, dekorowany świeżymi owocami z petardami Kolacja I – jedna pozycja do wyboru – Karczek z grilla, pikantne ziemniaczki, sałatka z buraczków ze śmietaną – Schab z pieczarkami , ziemniaki, bukiet warzyw -Filet z kurczaka z suszonymi pomidorami, pesto i mozzarellą makaron w maśle z ziołami i pieczarkami, surówka szefa – Schab, sos borowikowy, kasza gryczana, surówka Deser III – Lody z musem ze świeżych truskawek, truskawkami i bitą śmietaną Kolacja II – Szynka pieczona w kształcie prosiaka z petardami – Półksiężyce ziemniaczane – Bukiet świeżych warzyw – Sos śmietanowo-czosnkowy Kolacja III – jedna pozycja do wyboru – Boeuf strogonow z indyka – Gulasz meksykański – Bogracz – Barszcz czerwony z francuskimi pasztecikami – Żur na boczku i szynce z jajkiem

Bufet „Wiejski Stół” – 15 ZŁ/OS. do 50 osób

10 ZŁ/OS. powyżej 50 osób

  •  Szynka z własnej wędzarni
  •  Kiełbasy wiejskie z własnej wędzarni
  •  Karczek zbójnicki z własnej wędzarni
  •  Kabanosy z wędzarni
  •  Polędwica z wędzarni
  •  Krupnioki
  •  Pasztet chłopski
  •  Twaróg gospodarski
  •  Ogórki kiszone
  •  Smalec swojski
  •  Kosze z pieczywem
  •  Chrzan, musztarda

Czekoladowa fontanna – 10 ZŁ/OS.

Czekoladowa fontanna podczas pracy wygląda jak piętrowy tort czekoladowy.
Pyszna czekolada, spływa kolejno po piętrach fontanny, a goście zanurzają w niej kawałki owoców i przekąsek

  • Fontanna z czekoladą
  • Czekolada deserowa
  • Przekąski, owoce
    Koszt do 50 osób 500 zł