Sala Bankietowa „Pod Orzechem” zaprasza na wigilię firmową, zapewniając wspaniałą oprawę spotkania, przepyszne jedzenie przygotowane przez nas łącznie z wypiekami.

Menu I

• Barszcz czerwony serwowany z pasztecikami z kapustą i grzybami
• Karp smażony
• Filet smażony
• Ziemniaczki
• Kapusta z grzybami
• Surówka
• Kompot z suszonych owoców
• Śledź pod serową pierzynką
• Ryba w galarecie
• Jaja z łososiem i kawiorem
• Jaja z pastą z tuńczyka
• Sałatka śledziowa lub jarzynowa
• Francuska rolada z łososiem i serkiem almette
• Pieczywo, masło
• Śląskie makówki
• Ciasto z makiem
• Kawa, herbata
• Soki mix (pom., jabł., woda) bez ograniczeń
Cena 90 zł/os.

Menu II

• Zupa krem grzybowa z ptysiowymi kuleczkami
• Filet z ryby pieczony z kruchą posypką masłowo-ziołową
• Ziemniaczki
• Surówka
• Kompot z suszonych owoców
• Śledź z cebulą
• Jaja faszerowane pastą z tuńczyka
• Ryba w occie
• Sałatka śledziowa lub jarzynowa
• Makowiec
• Jabłecznik
• Pieczywo, masło
• Kawa, herbata
• Soki mix (pom., jabł., woda) bez ograniczeń
Cena 80 zł/os

Złóż zamówienie

Zaplanujemy przyjęcie specjalnie dla Ciebie

N

Zrealizujemy twoje przyjęcie!