logo logo
  • Wesela
  • Przyjęcia
  • Chrzciny i roczek
  • Komunie
  • Studniówka
  • Galeria
  • Orły Branży Ślubnej
  • Kontakt i Nr Konta

Wigilia firmowa

Świąteczny czas

Zapraszamy do zorganizowania wigilii firmowej w naszej sali, w świątecznym klimacie, z pysznym świątecznym menu.


Wigilia firmowa

Menu wigilijne

Menu 180 zł/os

Pakiet napoje gorące z najwyższej jakości ekspresu firmy WMF: kawa latte macchiato, cappuccino, espresso, flat white, caffe nero, wybór herbat, sok pomarańczowy, sok jabłkowy, woda mineralne – nielimitowane

MENU I - 180 ZŁ/OS

Zupa (jedna pozycja do wyboru)

  • Barszcz czerwony serwowany z pasztecikami z kapustą i grzybami 
  • Barszcz z uszkami
  • Krem z pieczarek

II Danie (dwie pozycje do wyboru)

  • Dzwonki z karpia z masłem i ziemniakami, kapusta zasmażana
  • Dorsz smażony z masłem i ziemniakami, kapusta zasmażana
  • Deska pierogów ruskich i z kapustą i grzybami
  • Gołabki z kaszą i grzybami z kapusty włoskiej

Zimne płyty (pięć pozycji do wyboru)

  • Śledź w śmietanie
  • Śledź w oleju
  • Sałatka jarzynowa, z tuńczykiem, śledziowa
  • Ryba po grecku
  • Pieczony pasztet ze śliwkami ze szczyptą oregano
  • Śledzie pod serową pierzynką
  • Kuleczki rybne w occie lub pomidorach
  • Ryba opiekana w occie
  • Rolada łososiowa 
  • Deska serów
  • Pieczywo, masło

Ciasta

  • Makowiec
  • Sernik z brzoskwiniami
  • Szarlotka z cynamonem

Menu 220 zł/os

Pakiet napoje gorące z najwyższej jakości ekspresu firmy WMF: kawa latte macchiato, cappuccino, espresso, flat white, caffe nero, wybór herbat, sok pomarańczowy, sok jabłkowy, woda mineralne – nielimitowane

MENU II – 220 zł/os.

Przystawka (jedna pozycja do wyboru)

  • Carpaccio z łososia
  • Śledź w śmietanie

Zupa (jedna pozycja do wyboru) 

  • Zupa krem grzybowa z łazankami
  • Barszcz czerwony serwowany z pasztecikami z kapustą i grzybami
  • Barszcz z uszkami
  • Zupa rybna

II Danie (dwie pozycje do wyboru)

  • Dzwonki z karpia z masłem i ziemniakami, kapusta zasmażana
  • Łosoś na szpinaku, posypany suszonymi pomidorami, podawany z ryżem i zieloną papryką 
  • Smażony pstrąg z masłem i ziemniakami, kapusta zasmażana

Zimne płyty – wszystkie 10 pozycji

  • Śledź w śmietanie
  • Śledź w oleju
  • Sałatka jarzynowa, z tuńczykiem, śledziowa – jedna do wyboru
  • Ryba po grecku
  • Pieczony pasztet ze śliwkami ze szczyptą oregano
  • Śledzie pod serową pierzynką
  • Kuleczki rybne w occie lub pomidorach
  • Ryba opiekana w occie
  • Rolada łososiowa
  • Deska serów
  • Pieczywo, masło

Wypieki

  • Makówki Śląskie
  • Piernik w czekoladzie 
  • Ciasto makowe
  • Sernik świąteczny
  • Ciasto z jabłkiem i cynamonem


Kontakt

Serdecznie zapraszamy do kontaktu. Odpowiemy na wszystkie Państwa pytania.

  • Sala Bankietowa „Pod Orzechem”
  • Adres: 41-809 Zabrze ul. Sikorskiego 107
  • Telefon: 607 605 927
  • Email: sala@podorzpodorzechem.com.pl
  • Nr konta (Alior Bank) 44 2490 0005 0000 4530 3498 7384

Imię i nazwisko


Email

Telefon


Wiadomość



PFR
© 2021 - Wszelkie prawa zastrzeżone Projekt i wykonanie: Tworzenie responsywnych stron i aplikacji internetowych - madeonmoon.pl
Fb